pannekaker-med-bacon

Pannekake med bacon

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Pannekaker er alltid populært. I denne oppskriften på middagspannekaker gjør vi søtmat til saltmat ved å bruke bacon og revet Jarlsberg. Og det smaker veldig godt! Et godt middagstips til alle pannekakeelskere! 
PORSJONER4

Ingredieser

Pannekakerøre

Til steking

Fyll

Fremgangsmåte

  • Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken og visp til en glatt røre. Tilsett resten av melken blandet med egg og det smeltede smøret. La røren stå og svelle 20 – 30 minutter.
  • Skjær bacon i biter eller behold det i skiver og stek det sprøtt. Bruk ikke for sterk varme for da er det lettere å "tyne" ut baconfettet og du får et sprøere resultat. Fettet som flyter ut kan du fjerne med kjøkkenpapir.
  • Stek pannekaker på én side. Velg selv om du vil ha store eller små pannekaker. Når du har snudd dem fordeler du biter eller noen skiver av det stekte baconet på pannekakene. Strø litt ost over og la det smelte.
  • Tips: Det er nydelig å bruke stekt champignon, litt løk og strimlet skinke i pannekaker. Stek disse ingrediensene i en panne og tilsett gjerne litt Crème Fraîche eller Matfløte for å få litt mer "kremet" fyll. Riv også gjerne litt parmesan over rett før servering. Nydelig!
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest