Margretes pannekaker

Pannekaker á la Margrete

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland mel, vaniljesukker, sukker og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør til en tykk og klumpfri røre. Ha i resten av melken. Visp i eggene og det smeltede smørret forsiktig. La røren svelle i ca. ½ time.
  • Ha smør i pannen til første pannekake eller etter smak. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vend på den så røren legger seg i et jevnt lag. Vend pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
  • Når pannekaken er stekt legg den i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holdes varmen så alle kan spise sammen.
  • Pannekakene kan serveres til middag med sukker, blåbærsyltetøy, stekt flesk eller asparges.
Kilde: Margrete
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest