Pannekaker med kjøttdeig

Pannekaker med kjøttdeig

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Denne morsomme retten gjør hverdagsmiddagen til en liten fest. Server med en fargerik salat og dette blir fort en favoritt. 
PORSJONER6

Ingredieser

Pannekakerøre

Fyll

Fremgangsmåte

  • Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg og salt. La røren hvile mens du lager kjøttsausen.
  • Varm ovnen til 220 °C.
  • Del sjampinjongene i skiver. Riv osten, og bland 2/3 av den med fløten.
  • Hakk løken fint, la den frese i 1 ss av oljen til den blir blank. Tilsett resten av oljen, smøret, sjampinjongene og oreganoen. Tilsett kjøttdeigen, og brun den til den blir grynete. Rør inn salt og pepper.
  • Stek 5 pannekaker. Avkjøl dem på en rist. Legg lagvis pannekake og kjøttsaus på et ildfast fat eller form. Dryss til slutt på resten av osten. Sett pannekakeblandingen lavt i ovnen i ca 10 minutter, til osten er gyllen.
  • Server en god salat til.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest