Pannekaker med kjøttdeig
Til oppskriften

Pannekaker med kjøttdeig

Denne morsomme retten gjør hverdagsmiddagen til en liten fest. Server med en fargerik salat og dette blir fort en favoritt. 
40-60 min
Middels
Forrett, Lunsj, Middag
PORSJONER6

Ingredieser

Pannekakerøre

Fyll

Fremgangsmåte

  • Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg og salt. La røren hvile mens du lager kjøttsausen.
  • Varm ovnen til 220 °C.
  • Del sjampinjongene i skiver. Riv osten, og bland 2/3 av den med fløten.
  • Hakk løken fint, la den frese i 1 ss av oljen til den blir blank. Tilsett resten av oljen, smøret, sjampinjongene og oreganoen. Tilsett kjøttdeigen, og brun den til den blir grynete. Rør inn salt og pepper.
  • Stek 5 pannekaker. Avkjøl dem på en rist. Legg lagvis pannekake og kjøttsaus på et ildfast fat eller form. Dryss til slutt på resten av osten. Sett pannekakeblandingen lavt i ovnen i ca 10 minutter, til osten er gyllen.
  • Server en god salat til.
Print