Pannekaker-med-sjampinjong
Til oppskriften

Pannekaker med sjampinjong

Pannekaker kan fylles med mye godt, for eksempel en god soppstuing. 
20-40 min
Enkel
Forrett, Lunsj
PORSJONER5

Ingredieser

Sjampinjongstuing

Pynt

Fremgangsmåte

  • Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time.
  • Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
  • Skjær sjampinjong i skiver og stek dem i margarin i en stekepanne. Tilsett rømme eller fløte/melk. Smak til med soyasaus, sennep, salt og pepper. Om ønskelig kan sausen jevnes med hvetemel ristet ut i litt vann. La da stuingen koke 3-4 minutter før servering, for å unngå melsmak.
  • Fyll pannekaker med soppstuing og server straks.
  • * eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
Print