Pannekaketaarn1

Pannekaketårn

40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Alle barn vil ha mat som smaker godt og maten skal helst være gøyal å spise. Slipp gjerne barna til i matlagingen. Det kan være morsomt og appetittvekkende. Her er en oppskrift som passer til både barn og voksne og er lett for barna å være med på å lage
PORSJONER4

Ingredieser

Kjøttsaus

Pannekakerøre

Hvit saus

Fremgangsmåte

  • Hell hvetemel i en bolle. Tilsett litt melk om gangen og rør godt. Rør til slutt inn egg og salt. La røren hvile mens du lager kjøttsausen og hvit saus.
  • Hakk opp løken. Varm olje i pannen. Stek løken forsiktig. Brun kjøttdeigen og tilsett tomatpuré. Tilsett de øvrige ingrediensene og bland alt godt sammen. La kjøttsausen småputre til sausen tykner, ca 15 min.
  • Varm opp 3 dl melk. Shake resten av melken sammen med melet og rør dette i melken. Kok opp og smak til med salt, pepper og tilsett 2/3 deler av osten.
  • Stek pannekakene. Legg sammen tårnet på ildfast fat eller form: Lagvis pannekake, kjøttsaus og hvit saus. Dryss til slutt på resten av osten. Sett pannekaketårnet lavt i ovnen ved 220°C i ca 10 minutter, til osten er gyllen.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest