Papayasalat

Papayasalat

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
En munnfull Thailand! Denne thaiinspirerte papayasalaten er både frisk og spicy. Nyt den som den er eller prøv den som tilbehør til deilig grillmat. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Mos hvitløk og chili i en stor morter. Ha i sukker, peanøtter, fiskesaus og limesaft og mos videre til sukkeret er oppløst.
  • Bruk gjerne palmesukker fra kokosnøttpalmens blomst istedet for rørsukker. Det har en aromatisk karamellaktig sukkersmak, og er mye brukt i det asiatiske kjøkken.
  • Tilsett meterbønner, tomat og strimlet papaya. Mos videre til alt er godt blandet.
  • Bruker du en papayaskreller får du raskt fine, lange strimler. Skrelleren får du kjøpt i de fleste butikker med asiatiske råvarer, eller på Internett.
  • Server frisk og spicy papayasalat til grillretter eller nyt den som den er.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest