Paprika fylt med krabbesalat
Til oppskriften

Paprika fylt med krabbesalat

40-60 min
Middels
Koldtbord
PORSJONER16

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sil av krabbekjøttet og klemt tørt. Grill og flå paprikaene. 1 skal hakkes til salaten.
  • Fjern eventuelle skallbiter fra krabbekjøttet. Ha halvparten av krabbekjøttet i en kjøkkenmaskin. Tilsett hakket rød paprika, 2 ss sitronsaft, salt og pepper etter smak. Kjør til det er godt blandet. Ha det i en bolle. Rør inn osten. Tilsett resten av krabbekjøttet.
  • Skjær lokket av paprikaene, og grav ut frøene. Fordel krabbesalaten i paprikaene ved hjelp av en liten skje. Anrett de på et stort serveringsfat eller på porsjonstallerkener. Dekk de til, og sett de i kjøleskapet til de skal serveres.
  • Pynt med kapers og basilikumblader før servering.
Print