Paprikabiffer
Til oppskriften

Paprikabiffer

Et saftig innhold av paprika og ost gjør at disse biffene vil bli satt pris på. Server de med en god potetmos.
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg loffen i vann. Skrell hvitløk og løk. Skyll persillen, og rist den tørr mot et kjøkkenpapir. Hakk løk, hvitløk og persille fint.
  • Del paprikaen, ta bort kjernene og de hvite veggene og skyll paprikaen nøye. Skjær paprika og ost i små terninger.
  • Klem vannet ut av brødet. Bland brødet med egg, løk, hvitløk, persille og pepperkorn. Arbeid blandingen sammen med kjøttdeigen, og krydre farsen med kajennepepper, tabasco og salt.
  • Lag 8 flate biffer av farsen. Fordel paprika- og osteterningene i midten av biffene. Dekk fyllet med farse, og klem biffene litt flate. Varm opp olje og smør i en stekepanne. Stek biffene ca. 7 min på hver side. La fettet renne av på kjøkkenpapir.

Tips

Print