Paprikabiffer

Paprikabiffer

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Et saftig innhold av paprika og ost gjør at disse biffene vil bli satt pris på. Server de med en god potetmos.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg loffen i vann. Skrell hvitløk og løk. Skyll persillen, og rist den tørr mot et kjøkkenpapir. Hakk løk, hvitløk og persille fint.
  • Del paprikaen, ta bort kjernene og de hvite veggene og skyll paprikaen nøye. Skjær paprika og ost i små terninger.
  • Klem vannet ut av brødet. Bland brødet med egg, løk, hvitløk, persille og pepperkorn. Arbeid blandingen sammen med kjøttdeigen, og krydre farsen med kajennepepper, tabasco og salt.
  • Lag 8 flate biffer av farsen. Fordel paprika- og osteterningene i midten av biffene. Dekk fyllet med farse, og klem biffene litt flate. Varm opp olje og smør i en stekepanne. Stek biffene ca. 7 min på hver side. La fettet renne av på kjøkkenpapir.

Tips

Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest