PAPRIKASALAT-MED-LAKS-1

Paprikasalat med laks

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Tapas kan serveres på mange måter og må ikke være på brød. Denne oppskriften viser hvordan man kan variere tapasbordet ved å bruke små porsjonsskåler til servering.
PORSJONER4 8 tapas

Ingredieser

PAPRIKASALAT

Dressing

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 grader. Pensle laksefi leten med olje og dryss over salt og pepper. Del laksen i 8 jevnstore biter. Legg dem på stekeplate og stek i stekeovnen i ca. 5 minutter.

PAPRIKASALAT

  • Del paprikaene i to på langs og ta ut frøene. Smør dem inn med litt rapsolje, legg dem på stekebrett og sett dem i stekeovnen under grill. Ta dem ut når skinnet har fått svarte fl ekker. Pakk dem lett inn i aluminiumsfolie og avkjøl i noen minutter. Da er skinnet lett å rive av. Skjær paprikaene i strimler og oliven i skiver. Del tomatene i to, ta ut kjernene og skjær dem i strimler. Bland sammen paprika, oliven og tomat.

DRESSING

  • Finhakk hvitløk og bland den med olivenolje og sitronsaft. Smak til med salt. Fordel oljen over paprikasalaten. Fordel paprikasalaten i 8 små skåler og legg et stykke laks over.
  • Pynt gjerne med friske urter om du har.
Kilde: godfisk.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest