Påskecupcakes-1

Påskecupcakes

40-60 min
Middels
Print
Disse påskepyntede muffinsene kommer fra Dampbageriet i Kristiansand og er så vakre at man knapt kan spise dem. 
PORSJONER1 ca. 12 stk

Ingredieser

topping

Fremgangsmåte

Bak muffins

  • Rør smør og sukker hvitt og luftig. Tilsett ett egg om gangen. Ha i revet appelsinskall, melk og mel blandet med bakepulver til slutt. Ta røren i muffinsformer med skje eller sprøytepose.
  • Stek muffinsen midt i ovnen ved ca 175 °C i 15 – 20 minutter.

Lag topping

  • Visp smør og melis i en kjøkkenmaskin på middels hastighet til alt er godt blandet. Sett maskinen på lav hastighet.
  • Bland appelsinjuice og konditorfarge, og tilsett det i smørblandingen litt etter litt. Kjør på høy hastighet til toppingen er lett og luftig, minst fem minutter.
  • Når kakene er avkjølt, påfør toppingen med sprøytepose og pynt med påskemarsipan og strøssel.
  • * eller ferskpresset appelsin.
Kilde: brodogkorn.no Foto: Kristin Ellefsen