Paskens-snadderskive
Til oppskriften

Påskens snadderskive

Snadderskive til påske består av bruschetta med egg, asparges og deilig urtemajones.
20-40 min
Enkel
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

URTEMAJONES

Fremgangsmåte

  • Stek brødskivene i olivenolje på begge sider, de skal være lysebrune. Så snart de er ferdige gnir du dem inn med hvitløk.
  • Snitt aspargesen i to på langs, og brun lett i en stekepanne med litt olje.
  • Kok eggene og avkjøl, før du deler dem i to.
  • Bland sammen majones, sitronsaft, olivenolje, salt, pepper og hakket basilikum.
  • Legg de stekte brødskivene på et fat og fordel asparges og egg på skivene. Ha noen spiseskjeer med urtemajones på hver bruschetta.
Kilde: Brød og korn.no Foto: Oda Christensen
Print