Pasta alla Napoli
Til oppskriften

Pasta alla napoli

I denne pasta alla napoli er det brukt penne, men du kan bruke den pastaen du liker best. 
20-40 min
Enkel
Forrett, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Varm oljen i en stor stekepanne. Tilsett løk og hvitløk, og stek i 2 minutter, eller til løken er gyllen. Tilsett gulrot og selleristilk og stek i ytterligere 2 minutter.
  • Tilsett tomat og tomatpure. La det surre i 20 minutter, eller til sausen begynner å tykne. Rør av og til. Rør inn strimlet basilikum og smak til med salt og nykvernet svart pepper.
  • Mens sausen koker, tilberedes pastaen i en stor gryte med fosskokende saltet vann. Kok til pastaen er al dente. La den renne godt av, og ha den tilbake i gryten. Tilsett sausen i pastaen, og bland godt. Denne retten smaker utsøkt servert med ferskrevet eller høvlet parmesan.
  • * eller 1 kg modne tomater, flådd og hakket
Print