Meny

Pasta med asparges og kinakål

Pasta-med-asparges-og-kinakål-1

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pasta med asparges og kinakål

En sprek matsalat som smaker like godt som den ser ut. Asparges, sukkererter og kinakål smaker nydelig sammen med pasta i salat. Et flott alternativ til middag på en, to, tre. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter.
  • Brekk av den nederste delen av aspargesen.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen.
  • Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet.
  • Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også