Pasta-med-asparges-og-kinakål-1

Pasta med asparges og kinakål

20-40 min
Middels
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
En sprek matsalat som smaker like godt som den ser ut. Asparges, sukkererter og kinakål smaker nydelig sammen med pasta i salat. Et flott alternativ til middag på en, to, tre. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg skiver av spekeskinke på bakepapir på stekeplate og stek dem sprø i ovnen ved 200°C i ca. 8 minutter.
  • Brekk av den nederste delen av aspargesen.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg i asparges og erter de siste minuttene av koketiden. La pasta og grønnsaker renne av og hell tilbake i kjelen.
  • Tilsett finsnittet kinakål og rør i olje og ost. Bland forsiktig til osten er smeltet.
  • Hakk dill og bland med pasta. Krydre med salt og pepper og server den sprøstekte spekeskinken til.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest