Pasta-med-crème-frache-1
Til oppskriften

Pasta med crème fraîche og pepperoni

Enkel pastarett med pepperonipølse og nydelig saus med creme fraiche. 
20-40 min
Enkel
Lunsj, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisningen på pakken.
  • Rist pepperoniskivene i stekepanna på middels varme, til de blir brune i kantene. Legg til side.
  • Del paprika i staver, purre i ringer og finhakk hvitløk. Surr grønnsakene i litt olje til de blir blanke og myke.
  • Rør inn crème fraîche og hell over buljong. La sausen småkoke i 2-3 minutter. Smak til med salt og pepper.
  • Hell sausen over pastaen og bland inn pepperoniskivene til slutt. Dryss over persille.
  • Server med en frisk salat.
Kilde: matprat.no Foto: Kai Nordrum
Print