Pasta-med-kjottboller-1
Til oppskriften

Pasta med kjøttboller

Du trenger ikke bestandig å forme kjøttdeigen i hånda når du skal lage kjøttboller. Bruk en spiseskje og ”grav” ut boller med en spiseskje og legg rett i stekepanna – det funker! 
Under 20 min
Enkel
Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland løk, kjøttdeig og krydder i en bolle. Bruk en spiseskje og ”grav” ut små kjøttboller.
  • Stek kjøttbollene i en stekepanne i margarin eller olje til de er gylne. Tilsett paprika og stek alt videre i 2-3 minutter.
  • Ha i tomatsaus og la alt småkoke ca. 5 minutter til kjøttbollene er gjennomkokte. Tilsett eventuelt litt vann.
  • Server med pasta og gjerne godt brød.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print