Pasta-med-kjottdeig-og-tomatsalsa-1

Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Pasta og kjøttsaus, det er enkelt. På med kokeplatene, kok opp pastavannet og finn frem kjøttdeigen fra kjøleskapet…… 
PORSJONER4

Ingredieser

TOMATSALSA

Fremgangsmåte

  • Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeigen i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.
  • Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.
  • Tips: For å gjøre retten sunnere kan du med fordel bytte ut lettrømmen med rømmekolle eller kesam. I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest