Pasta-med-kjottdeig-og-tomatsalsa-1
Til oppskriften

Pasta med kjøttdeig og tomatsalsa

Pasta og kjøttsaus, det er enkelt. På med kokeplatene, kok opp pastavannet og finn frem kjøttdeigen fra kjøleskapet…… 
20-40 min
Enkel
Middag, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

TOMATSALSA

Fremgangsmåte

  • Ha margarin eller olje i en varm stekepanne. Vent til margarinen slutter å bruse, og stek kjøttdeigen i flere omganger. Bruk en stekespade til å dele den i mindre biter.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Hakk løk og skjær tomatene i små biter. Tilsett finhakkede friske krydderurter. Bland alt sammen med balsamicoeddik, olivenolje og smak til med salt og pepper.
  • Legg pasta på en tallerken, ha over kjøttdeigen. Hell over litt rømme og legg tomatsalsaen på toppen.
  • Tips: For å gjøre retten sunnere kan du med fordel bytte ut lettrømmen med rømmekolle eller kesam. I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Print