Pasta-med-kylling-og-krepsehaler-1

Pasta med kylling og krepsehaler

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Pasta er god mat når man har det travelt. Her har du en spennende variant med kylling og krepsehaler. Deilig!
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta som anvist på pakken.
  • Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje.
  • Ha kyllingen tilbake i stekepannen. Hell på fløte og la det koke i 2 minutter.
  • Dryss over krepsehaler og vårløk, la det bli gjennomvarmt og smak til med salt og pepper.
  • Server retten med pasta og et dryss med parmesan på toppen.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest