Pasta-med-lammekjottboller

 

Pasta med lammekjøttboller

20-40 min
Enkel
Pasta med tomatsaus og kjøttboller er en av de mest populære hverdagsrettene her i landet. Her har vi brukt kjøttdeig av lam, noen gode krydderier og toppet retten med koriander. Supergodt!
PORSJONER4

Ingredieser

Tomatsaus

Fremgangsmåte

  • Kna sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller. Brun kjøttbollene raskt i en varm stekepanne med margarin eller olje. Skru ned til middels varme og etterstek i 6-8 minutter.
  • Skjær paprika i grove biter og ha dem i stekepanna sammen med kjøttbollene de siste minuttene av steketiden.
  • Kok opp tomatsaus og kok pasta som anvist på pakken. Bland sausen inn i pastaen.
  • Server pasta i dype skåler med kjøttboller og dryss over rikelig med koriander.
Kilde: matprat.no Foto: Alexander Benjaminsen
Print