Pasta med lammeskav

Pasta med lammeskav

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lammeskav er enkelt å tilberede, og passer godt sammen med pasta i en kjapp hverdagsmiddag i lammesesongen. Her har vi brukt pastarør, men du kan gjerne bruke andre typer pasta.
 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet når pastaen er ferdigkokt.
  • Varm stekepannen og tilsett halvparten av mengden smør/margarin. Fres lammeskavet i to omganger til det har fått fin farge. Ha det over i en bolle.
  • Smelt resten av smøret/margarinen og fres grønnsaker raskt. Ha lammeskavet tilbake i stekepannen og tilsett kesam. Kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian.
  • Ha i litt av kokevannet fra pastaen om sausen virker for tykk.
  • Vend pasta inn i blandingen av kjøtt, grønnsaker og saus. Server i dype skåler. Revet parmesan eller annen fast ost smaker godt til pastaen.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest