Pasta med lammeskav
Til oppskriften

Pasta med lammeskav

Lammeskav er enkelt å tilberede, og passer godt sammen med pasta i en kjapp hverdagsmiddag i lammesesongen. Her har vi brukt pastarør, men du kan gjerne bruke andre typer pasta.
 
20-40 min
Middels
Middag, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet når pastaen er ferdigkokt.
  • Varm stekepannen og tilsett halvparten av mengden smør/margarin. Fres lammeskavet i to omganger til det har fått fin farge. Ha det over i en bolle.
  • Smelt resten av smøret/margarinen og fres grønnsaker raskt. Ha lammeskavet tilbake i stekepannen og tilsett kesam. Kok opp og smak til med salt, pepper og frisk timian.
  • Ha i litt av kokevannet fra pastaen om sausen virker for tykk.
  • Vend pasta inn i blandingen av kjøtt, grønnsaker og saus. Server i dype skåler. Revet parmesan eller annen fast ost smaker godt til pastaen.
Print