Pasta-med-røkelaks
Til oppskriften

Pasta med røkelaks

Lyst til å prøve noe nytt? Hvorfor ikke prøve en ny pastasaus med røkelaks? 
20-40 min
Middels
Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta som angitt på pakken. Fres purre i smør i en stekepanne og tilsett hvetemel, spe med fløte. La sausen få et oppkok.
  • Tilsett halvparten av den revne osten og la det smelte i sausen. Smak til med nykvernet pepper. Husk at røkelaksen antaglig vil gjøre sausen salt nok. Tilsett rørklaks og dill like før servering.
  • Legg godt avrent pasta på serveringsfat med høy kant. Hell over sausen. Pynt med frisk dill.
  • Server en bolle med revet ost ved siden av så hver og en kan selv drysse på ekstra ost.
  • TIPS: En frisk salat er godt tilbehør til denne pastaretten.
Print