Meny

Pasta med rosenkål og chorizo

Pasta-med-rosenkål-og-chorizo-1

Oppdatert

20-40 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pasta med rosenkål og chorizo

Den spanske chorizopølsen har en fin kryddersmak som går supergodt sammen med rosenkål og de søte tomatene. Hakket basilikum og høvlet parmesanost topper denne velsmakende, men enkle pastaretten. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok opp rikelig med saltet vann. Legg i pastaen sammen med renset rosenkål og kok pastaen etter anvisning på pakken (sammen med rosenkålen). Sil kokevannet fra.
  • Skjær pølsen i terninger eller strimler og bland dem sammen med pasta og rosenkål, bland inn tomater og olje, smak til med salt, pepper og kajennepepper og la retten bli gjennomvarm.
  • Dryss over hakket frisk basilikum og høvlet parmesan. Retten er god alene, men du kan også servere litt godt brød ved siden av.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også