Pasta med sei og tomatsaus

Pasta med sei og tomatsaus

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Pasta med sei, hakkede tomater, hvitløk og mais er en rett som faller i smak hos både liten og stor. Det er en enkel oppskrift, og maten tar ikke lang tid å lage. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær seifilet i biter på ca. 2 cm.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Finhakk og surr løk og hvitløk i olje til den er blank.
  • Tilsett tomatpuré og la surre noen minutter.
  • Tilsett hermetiske tomater og vann, og la det koke i 5-10 minutter.
  • Ha i sei, matfløte og mais, og la trekke i 2-3 minutter til fisken er kokt.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server med pasta, og ha revet parmesan på toppen.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften