Meny

Pasta med spekeskinke og gorgonzola

Pasta-med-spekeskinke-og-gorgonsola-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pasta med spekeskinke og gorgonzola

Eksperimentere med norsk tradisjonsmat. Den norske spekematen kan kombineres med mange forskjellige matvarer. Hva med pasta med spekeskinke? Nydelig både på en varm sommerdag og på en trist vinterkveld. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Lag pastasaus etter anvisning på pakken og rør inn creme fraiche. Skjær spekeskinken i strimler og grovhakk osten.
  • Server nykokt pasta med pastsausen og strø gorgonsola over.
  • Server med godt brød og salat.
Kilde: matprat.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også