Meny

Pasta med strimlet svinekjøtt og blåmuggost

Pasta-med-strimlet-svinekjøtt-og-blåmuggost-1

Oppdatert

Under 20 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pasta med strimlet svinekjøtt og blåmuggost

Er du glad i blåmuggost er denne retten noe for deg! Du lager den lett mens pastaen koker.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok pasta som anvist på pakken.
  • Skjær ytrefilet av svin i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og brun kjøttet i flere omganger.
  • Fres purre og bønner i 2-3 minutter i en stekepanne med litt olje. Sett til side.
  • Hell matfløte i stekepannen og tilsett blåmuggost. Rør om til osten har smeltet. Ha kjøtt, purre og bønner tilbake i stekepannen. Smak til med salt og pepper.
  • Server retten med fersk pasta.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også