Pasta-og-blomkålsalat-1
Til oppskriften

Pasta- og blomkålsalat

Denne salaten kan tilsettes velsmakende ingredienser etter ønske, eller de kan serveres ved siden av. Den kan serveres varm eller avkjølt.
20-40 min
Middels
Lunsj, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • oliven, parmesan eller annen vellagret ost, ristede pinjekjerner eller valnøttkjerner, ekstra god olivenolje, balsamicoeddik eller annen god rødvinseddik og sitron.
  • Kok opp rikelig med vann i en stor kjele. Tilsett salt eller buljong og pasta. La dette fosskoke. Sjekk koketiden på pakken og tilsett blomkål når det er 5 min. igjen.
  • Hell av kokevannet. Bland inn litt olje, pepper og krydderurter. Stek baconet til fettet renner ut. Slå av varmen og rør inn oppskåret vårløk, hvitløk og evt. krydderurter. Vend dette inn i pastaen som leges i et dypt fat eller lav bolle. Tilsett oliven og annet etter smak, eller server det ved siden av.
Kilde: frukt.no Foto: Alf Børjesson
Print