Pepperlaks-med-sopp-og-pasta-2-3
Til oppskriften

Pepperlaks med sopp og pasta

Laks og pasta er en fin kombinasjon. Prøv å lage en pastablanding med sopp, bacon og crème fraîche som du topper med laks krydret med grovmalt pepper.
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 150 °C.
  • Skjær laksefileten i serveringsstykker.
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Dryss rikelig med svart pepper på den ene siden av laksefileten, og stek lett i tørr stekepanne med peppersiden ned i ca. 1 minutt.
  • Legg laksen på et stekebrett med bakepapir og dryss over salt. Stek i stekeovnen i 15 minutter.
  • Skjær bacon i biter og sjampinjong i skiver, og stek i tørr stekepanne til soppen har fått farge.
  • Bland bacon og sopp med den ferdig kokte pastaen.
  • Tilsett crème fraîche og finhakket hvitløk i pastaen, bland forsiktig og smak til med salt og pepper.
  • Server laksen med pastaen.
Kilde: godfisk.no Foto: Joakim Karlsson
Print