Pepperrotkjøtt1

Pepperrotkjøtt

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER6

Ingredieser

Pepperrotsaus

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Kok opp vannet og saltet i en stor gryte. Skyll raskt av kjøttet i kaldt vann. Stikk inn et termometer i den tykkeste delen av det benfrie kjøttet.
  • Legg det i vannet som skal dekke kjøttet godt. Tilsett krydder og rensede grønnsaker. Kok opp. Senk temperaturen og trekk under lokk på svak varme til termometeret viser ca. 76 grader, 1-2 timer eller til kjøttet er mørt.
  • Ta kjelen av varmen. La den stå med lokket på i 20 minutter. Ta kjøttet opp. Sil og mål opp kraften til sausen i en kjele. Tilsett melken. Kok opp. Pisk sammen melet og melken til en jevning. Hell den i under omrøring. La sausen koke noen minutter. Smak til.
  • Skjær kjøttet i skiver eller biter. Server det med sausen, en skål med nyrevet pepperrot og en en god potetmos >>. Kokte gulerøtter og purrebiter.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest