Persillesaus

Persillesaus

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Persillesaus passert utmerket både til kjøtt og fisk.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret i en kjele ved middels varme. Tilsett melet og rør det godt inn slik at det blir en tykk og jevn masse. Ta kjelen av varmen eller sett platen på laveste trinn.
  • Tilsett lys kjøttkraft/buljong, litt om gangen og rør godt med en visp. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca 5 minutter. Rør av og til.
  • Tilsett kremfløte eller matfløte og gi sausen et raskt oppkok. Tilsett finhakket persille og smak til med salt og hvit pepper.
  • Ønsker du en svak grønnlig farge på sausen og mer smak av persille, kan sausen kjøres i en hurtigmikser i noen sekunder før servering.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest