Pimientos de Padron (stekt grøn paprika)

Pimientos de Padron (stekt grønn paprika)

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Padrón paprika kommer fra Padrón provinsen i Galicia, Spania. Dette er små gule-grønne paprika ca. 5 cm lange. De er vanligvis milde, men 10-25% er veldig HOT! 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skyll paprikaene, og tørk de godt med kjøkkenpapir.
  • Varm 3 cm olje i en tykkbunnet stekepanne til den når 190°C, eller til en terning daggammelt brød blir brun på 30 sekunder i
  • Legg paprikaene i den varme oljen til det grønne skinnet bobler. Ta chiliene opp av pannen med en hullsleiv. La de renne godt av på kjøkkenpapir. Dryss med godt havsalt, og server straks.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest