Pizza_med_pesto_og_salat
Til oppskriften

Pizza med pesto og salat

Hvorfor ikke legge grønnsakene oppå pizzaen etter at den er stekt? Lekkert og fristende. 
20-40 min
Enkel
Pizza
PORSJONER2

Ingredieser

Pizzabunn

Pizzafyll

Salattopping

Fremgangsmåte

  • Løs gjæren opp i vannet, tilsett olje og salt og elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig. Dekk deigen med plast og la den heve til dobbelt størrelse, ca. 1 time.
  • Elt deigen og kjevle den tynt ut. Legg leiven på bakepapir på stekeplate. Smør på t tynt lag med rød og grønn pesto.
  • Skjær osten i skiver og fordel på pizzaen.
  • Stek pizzaen midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt.
  • Skyll tomater og del dem i to. Skyll salaten godt. Bland med skiver av rødløk.
  • Server pizzaen med den friske salaten oppå, et dryss av pinjekjerner og noen dråper olivenolje.
Print