Pizza_med_pesto_og_salat

Pizza med pesto og salat

20-40 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Hvorfor ikke legge grønnsakene oppå pizzaen etter at den er stekt? Lekkert og fristende. 
PORSJONER2

Ingredieser

Pizzabunn

Pizzafyll

Salattopping

Fremgangsmåte

  • Løs gjæren opp i vannet, tilsett olje og salt og elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig. Dekk deigen med plast og la den heve til dobbelt størrelse, ca. 1 time.
  • Elt deigen og kjevle den tynt ut. Legg leiven på bakepapir på stekeplate. Smør på t tynt lag med rød og grønn pesto.
  • Skjær osten i skiver og fordel på pizzaen.
  • Stek pizzaen midt i ovnen ved 225°C i ca. 15 minutter til den er gjennomstekt.
  • Skyll tomater og del dem i to. Skyll salaten godt. Bland med skiver av rødløk.
  • Server pizzaen med den friske salaten oppå, et dryss av pinjekjerner og noen dråper olivenolje.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften