Meny

Pizza med røykt ørret og tomat

Pizza-med-røykt-ørret-og-tomat

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pizza med røykt ørret og tomat

Pizza er en favoritt i mange hjem, så hvorfor ikke prøve denne oppskriften med røykt ørret neste gang? Den passer både til middag og som helgekos. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær røykt ørret i tynne strimler. Vask tomat og skjær i tynne skiver. Vask og rens rødløk og skjær i tynne ringer.
  • Del pizzabunnen i porsjonspizzaer, og legg på et stekebrett med bakepapir.
  • Smør på et jevnt lag med crème fraîche, og legg på tomatskiver og rødløk. Dryss med litt oregano, salt og pepper. Dryss over ost og stek midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 10–15 minutter.
  • Legg på ørretstrimler og server.
  • TIPS: Du kan også lage en stor pizza i stedet for mange små.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også