Meny

Plankebiff av elg

Plankebiff-av-elg

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Plankebiff av elg

Plankebiff av elg lages i utgangspunktet av en stor biff som stekes på en fjel i ovnen sammen med duchessepoteter. Vi har laget en variant av denne og serverer plankebiffen med bakt potet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Trefjeler som har ligget i vann i minst to timer
  • Pakk bakepoteter i aluminiumsfolie og stek dem på 230 °C i ca. 1 time til de er gjennomstekt.( Stikk i dem med en spiss kniv).
  • Krydre elgbiffene og brun dem pent på begge sider i stekepanne.
  • Legg biffene over på en trefjel og sett dem inn i ovnen på 200 °C i 8 minutter. La dem hvile i 8 minutter, da er biffene medium stekt.
  • Legg kryddersmør på biffen, sett bakt potet på planken, og server med rømme og en salat.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også