Plankebiff-av-elg

Plankebiff av elg

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Plankebiff av elg lages i utgangspunktet av en stor biff som stekes på en fjel i ovnen sammen med duchessepoteter. Vi har laget en variant av denne og serverer plankebiffen med bakt potet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Trefjeler som har ligget i vann i minst to timer
  • Pakk bakepoteter i aluminiumsfolie og stek dem på 230 °C i ca. 1 time til de er gjennomstekt.( Stikk i dem med en spiss kniv).
  • Krydre elgbiffene og brun dem pent på begge sider i stekepanne.
  • Legg biffene over på en trefjel og sett dem inn i ovnen på 200 °C i 8 minutter. La dem hvile i 8 minutter, da er biffene medium stekt.
  • Legg kryddersmør på biffen, sett bakt potet på planken, og server med rømme og en salat.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest