Meny

Pølse i potetform

Pølse i potetform

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Pølse i potetform

Pølser er mat som du i ekspressfart kan lage mye godt ut av. Klar, ferdig, spis!!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Hell pakken med fløtegratinerte poteter i en smurt ildfast form, og følg bruksanvisningen på pakken. Alternativt kan du lage potetene selv. Se oppskrift Fløtegratinerte poteter.
  • Ta skinnet av pølsene og skjær de i skiver. Del tomatene i skiver, og legg de på toppen av formen sammen med pølser. Strø over ost.
  • Stek som angitt på pakken i ca. 30 minutter.
  • Server med en grønn salat. Formen kan pyntes med sorte oliven.
Kilde: matprat.no 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også