Pølse-med-fargerik-potetstappe-1-1
Til oppskriften

Pølse med fargerik potetstappe

En sikker vinner - enkelt å lage og veldig godt! Hva med å gi potetstappen litt farge og smak? 
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

Potetmos

  • Skrell potetene, skjær dem i biter og kok dem møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene godt.
  • Mos potetene direkte i kjelen med en potetmoser. Rør inn smør og visp inn melk til en luftig stappe. Behold noen småbiter av potetene, det gir tyggemotstand og gjør stappen enda bedre. Smakes til med salt og pepper.

Med rødbeter (rosa)

  • Finhakk rødbetene. Blandes i potetstappen sammen med litt lake, slik at den blir rosa og lekker.
  • Tips: Dekk skjærefjølen med dobbelt matpapir, så slipper du å få mye "fargesøl".

Med urter (grønn)

  • Hakk urtene. Kjør dem ev. i foodprocessor med en liten skvett melk, slik at det hele blir grønt og fint. Blandingen er ypperlig å farge potetstappen med!
Print