Pølsegryte-med-grønnsaker

Pølsegryte med grønnsaker

20-40 min
Enkel
Print
Pølser smaker godt og er enkel mat å tilberede. Servert med grønnsaker så blir det et godt måltid.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løken. Rens purren, snitt den på langs og skyll den godt. Skjær den i 2 cm lange biter på skrå. Skrell kålroten, og del den i terninger. Skrell gulrøttene, og skjær de i skiver.
  • Varm opp olje i en stor gryte. Fres løken et par minutter i oljen. Tilsett resten av grønnsakene, og la de frese en stund. Hell grønnsakbuljongen over, og kok opp. Legg på lokk, og la gryten trekke ca 20 min.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Skjær pølsene i 1-2 cm tykke skiver. Legg de i gryten når det er igjen 5 min av koketiden.
  • Server med kokte poteter og- eller flatbrød.