Meny
Pølsegryte med grønnsaker
Pølser smaker godt og er enkel mat å tilberede. Servert med grønnsaker så blir det et godt måltid.
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Skrell og finhakk løken. Rens purren, snitt den på langs og skyll den godt. Skjær den i 2 cm lange biter på skrå. Skrell kålroten, og del den i terninger. Skrell gulrøttene, og skjær de i skiver.
  • Varm opp olje i en stor gryte. Fres løken et par minutter i oljen. Tilsett resten av grønnsakene, og la de frese en stund. Hell grønnsakbuljongen over, og kok opp. Legg på lokk, og la gryten trekke ca 20 min.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Skjær pølsene i 1-2 cm tykke skiver. Legg de i gryten når det er igjen 5 min av koketiden.
Server med kokte poteter og- eller flatbrød.

    Oppdatert

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter