Porsjonslasagne-1
Til oppskriften

Porsjonslasagne

Dette er en fin måte å servere lasagne på. Det ser mer delikat ut å servere og gjør det enklere å beregne mat når du har gjester. 
40-60 min
Middels
Middag, Pasta
PORSJONER4

Ingredieser

Ostesaus

Skinkerøre

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret i en kjele, hell i mel og spe med melk under omrøring. Ta kjelen fra varmen og visp inn eggene.
  • Tilsett ost og bland godt. Sett ovnen på 225 °C.
  • Skjær squash, sopp og skinke i små biter. Legg smør i en panne og stek squash, sopp og soltørkede tomater under omrøring. Hell i melk og sambal oelek (chilipasta). La røren putre på svak varme i noen minutter til tomatene mykner. Rør i skinken.
  • Smør 4 paiformer. Ha litt saus i formen, og legg på lasagneplater. Ha så over skinkerøren. Fortsett å fordele saus og lasagneplater, og avslutt med saus. Strø over ost.
  • Gratiner midt i ovnen i 30 minutter. La lasagnen sette seg i 10 minutter før den serveres.
Kilde: melk.no Foto: Kim Holthe
Print