Porterkokte-lammeskanker1-2-1
Til oppskriften

Porterkokte lammeskanker

Lammeskanker trenger litt tid for å bli spiseklare, møre og gode. Har du tålmodighet til å vente på skankene mens de klargjør seg i porterøl, er du garantert et alle tiders måltid. 
Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun lammeskankene godt på alle sider. Legg dem over på en stor gryte.
  • Hell over øl og kraft. Ha i hvitløk, løk, rosmarin og pepper og kok opp. Sett på lokk å la gryten trekke på lav varme i ca. 3 timer, til kjøttet løsner fra benet.
  • Ta ut lammeskankene av gryten og legg dem på et fat. Sil kraften, ha den tilbake i gryten og kok den ytterligere ned til du har en god sauskonsistens. Legg skankene tilbake i gryten.
  • Skjær tomater i skiver og legg på tallerken med oliven og kapers. Dryss olivenolje, salt, pepper og basilikum over.
  • Server lammeskanker med godt brød.
Print