Posjert egg med appelsinsmør

Posjert egg med appelsinsmør

Under 20 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Posjert egg er kjempegodt! Og med asparges og appelsinsmør blir det fort en liten sommerklassiker. 
PORSJONER4

Ingredieser

Appelsinsmør

Fremgangsmåte

  • Ha vann og eddik i en liten bolle. Kok opp vannet i mikrobølgeovn ved full effekt. Knekk egget forsiktig opp i det varme vannet og kok videre ved 180 W i ca. 3 1/2 minutt til hviten har stivnet. Avkjøl raskt i kaldt vann.
  • Ha appelsinsaft i en kjele. Kok den inn til den er nesten karamellisert. Tilsett litt vann og kok det litt inn igjen. Ha i appelsinskall. Ta kjelen av platen og pisk inn kaldt smør. Smak til med salt og pepper.
  • Anrett aspargesen på tallerkener med appelsinsmør og legg på eggene. Dryss litt appelsinskall over.
  • * Appelsinskallet i små terninger
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest