Posjert egg med aspargesbønner og ravigottesaus
Til oppskriften

Posjert egg med aspargesbønner og ravigottesaus

Server aspargesbønner med posjert egg og ravigottesaus. 
20-40 min
Avansert
Forrett, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Ha dem over i iskaldt vann. Tørk dem og hell over litt olivenolje. Varm dem opp igjen like før servering.
  • Bland sammen ingrediensene til ravigottesausen.
  • Kok opp vann i en vid kjele. Tilsett eddik. Knekk eggene i en kopp og ha dem forsiktig ned i vannet. La dem trekke i 3-4 minutter. Ta dem opp og legg dem på et kjøkkenpapir.
  • Server aspargesbønner med posjert egg og ravigottesaus til. Pynt med kapers og frisk estragon.
  • 300 g rensede aspargesbønner
Print