Posjert egg med linser

Posjert egg med linser

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en lekker, lett og spennende rett som passer godt til lunsj eller som en liten kveldsrett. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok linser etter anvisning på pakken.
  • Kok opp vann med eddik og salt. Senk varmen. Knekk ett og ett egg i en kopp og la dem gli forsiktig ned i vannet. La eggene stivne i vannet i 4-5 minutter, og løft dem forsiktig over i kaldt vann. Fjern løs eggehvite så de ser pene ut. Ikke posjer mer enn fire egg av gangen!.
  • Bland de varme, kokte linsene med resten av ingrediensene og bland godt. Fordel på tallerkener og legg et posjert egg på toppen. Drypp noen dråper olivenolje over til slutt.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest