Meny

Posjert egg på asparges

Posjert egg på asparges

Oppdatert

PORSJONER4

Ingredieser

POSJERTE EGG
-

Fremgangsmåte

POSJERTE EGG
  • Knekk eggene i en kopp. Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjelen og la de trekke i 3-4 minutter. Ta de opp med en hullsleiv, ha eggene raskt i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser. La vannet renne godt av på kjøkkenpapir.
  • Kok bare ett egg om gangen.
ASPARGES
  • Ta tak i stilkenden omtrent midt på aspargesen og bøy til den seige enden knekker. Skrell den nederste delen av stilken. Kok opp vann med salt. La aspargesen koke i 2-3 minutter.
  • Server eggene på ristet brød med med asparges og tomater.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også