Posjert egg på asparges

Posjert egg på asparges

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

POSJERTE EGG

-

Fremgangsmåte

POSJERTE EGG

  • Knekk eggene i en kopp. Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjelen og la de trekke i 3-4 minutter. Ta de opp med en hullsleiv, ha eggene raskt i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser. La vannet renne godt av på kjøkkenpapir.
  • Kok bare ett egg om gangen.

ASPARGES

  • Ta tak i stilkenden omtrent midt på aspargesen og bøy til den seige enden knekker. Skrell den nederste delen av stilken. Kok opp vann med salt. La aspargesen koke i 2-3 minutter.
  • Server eggene på ristet brød med med asparges og tomater.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest