Posjert egg på avokado

 

Til oppskriften

Posjert egg på avokado

Kveldskos, lunsj eller til en god lang helgefrokost.
Under 20 min
Enkel
PORSJONER4

Ingredieser

POSJERTE EGG

-

Fremgangsmåte

  • POSJERTE EGG
  • Knekk eggene i en kopp. Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjelen og la de trekke i 3-4 minutter. Ta de opp med en hullsleiv, ha eggene raskt i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser. La vannet renne godt av på kjøkkenpapir.
  • Kok bare ett egg om gangen.
  • Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje og skjær det i tynne skiver. Anrett avokadoskivene på ristet brødskive og topp  med de lune, posjerte eggene. Smak til med salt og pepper.
Print