Meny
Posjert egg på avokado

 

Kveldskos, lunsj eller til en god lang helgefrokost.
Porsjoner4
Ingredieser
POSJERTE EGG
-
Fremgangsmåte
  • POSJERTE EGG
  • Knekk eggene i en kopp. Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjelen og la de trekke i 3-4 minutter. Ta de opp med en hullsleiv, ha eggene raskt i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser. La vannet renne godt av på kjøkkenpapir.
  • Kok bare ett egg om gangen.
  • Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje og skjær det i tynne skiver. Anrett avokadoskivene på ristet brødskive og topp  med de lune, posjerte eggene. Smak til med salt og pepper.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter