Posjert egg på avokado

 

Posjert egg på avokado

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kveldskos, lunsj eller til en god lang helgefrokost.
PORSJONER4

Ingredieser

POSJERTE EGG

-

Fremgangsmåte

  • POSJERTE EGG
  • Knekk eggene i en kopp. Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjelen og la de trekke i 3-4 minutter. Ta de opp med en hullsleiv, ha eggene raskt i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser. La vannet renne godt av på kjøkkenpapir.
  • Kok bare ett egg om gangen.
  • Del avokadoene i to og ta ut steinen. Ta ut avokadokjøttet med en skje og skjær det i tynne skiver. Anrett avokadoskivene på ristet brødskive og topp  med de lune, posjerte eggene. Smak til med salt og pepper.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest