Meny

Posjert egg på laks og asparges

Posjert egg med laks og asparges

Oppdatert

Under 20 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Posjert egg på laks og asparges

PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Ta tak i stilkenden omtrent midt på aspargesen og bøy til den seige enden knekker. Skrell den nederste delen av stilken. Kok opp vann med salt. La aspargesen koke i 2-3 minutter.
Posjering av egg
  • Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjeleng la de trekke i 2-2 ½ minutt. Ta de opp med en hullsleiv og la vannet renne godt av.
  • Server aspargesen, laks og eggene pent anrettet på en tallerken med

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også