Posjert egg på tomater

 

Posjert egg på tomater

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

POSJERTE EGG

-

Fremgangsmåte

POSJERTE EGG

  • Knekk eggene i en kopp. Kok opp vann i en kjele. Tilsett eddik og deretter rør i vannet for å skape en virvel. Ha eggene forsiktig i kjelen og la de trekke i 3-4 minutter. Ta de opp med en hullsleiv, ha eggene raskt i kaldt vann slik at kokeprosessen stanser. La vannet renne godt av på kjøkkenpapir.
  • Kok bare ett egg om gangen.
  • Del tomatene i skiver.
  • Server eggene på ristet brød med med tomater. Strø over hakket gressløk. Smak til med salt og pepper.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest