Meny
Posjert-laks-med-agurksalat-
En sommerlig laksemiddag servert med en saftig agurksalat og kokte nypoteter
Porsjoner4
Ingredieser
Agurksalat
Fremgangsmåte
  • Del fisken i serveringsstykker. Kok opp vann, laurbærblader, salt, pepperkorn, løk i båter, purre i biter og dill. La blandingen trekke i ca 1/2 time. Legg i laksebitene og trekk kjelen tilside. Fisken er ferdig etter 8-10 minutter.
  • Skal fisken serveres kald, kan den avkjøles i kokevannet. server med kokte poteter og agurksalat.
Agurksalat
  • Skyll agurken og skjær den i tynne skiver. Ha skivene i en sil og salt de lett. La det henge 0.5-0.45 time så den blir avrent.
  • Bland hvitvinseddik, sukker og olje, og rør til sukkeret er oppløst. Hell blandingen over agurkskivene.
  • Strø på litt hakket dill før servering hvis ønskelig.
Server laksen med agurksalat og kokte nypoteter.

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter