Potetfondant0

Potetfondant

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Potetfondant er ypperlig tilbehør til kjøtt og vilt, eller bare for seg selv.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stans ut "pucker" av poteten med utstikkerjern (stekering). Trim evenutelt kantene. Varm smøret i en stekepanne på middels temperatur, legg i poteten når det freser. Stek de gylne på den ene siden. Dette tar ca 5 minutter. Ikke flytt på potetene mens de brunes. Snu poteten la den brunes etpar minutter på andre siden.
  • Hvis du ikke får tak i ferskt laubærblad kan du bruke et tørket. Knus hvitløken. Ha i hvitløk og urter, hell på kyllingkraften - krydre med litt salt og pepper. Kok opp og la det småkoke/trekke til kraften er kokt inn. Sprøes opp potetene og brun de ferdig i resteren av fettet i pannen. Snu, krydre og server.
Populære oppskrifter siste uke