Potetgrateng_med_squash
Til oppskriften

Potetgrateng med squash

Legg poteter, grønnsaker og stekt karbonadedeig i en ildfast form og stek hele middagen i ovnen. Her har vi i tillegg tilsatt squash, løk og hvitløk, og med salat til, så er dette en kjempegod middag.
40-60 min
Enkel
Grateng, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200°C.
  • Hakk og brun karbonadedeigen i stekepanne. Smak til med salt og pepper.
  • Rens og del squash og løk i små biter og surr i panne sammen med karbonaden.
  • Kok pannen ut med 1 dl vann.
  • Skrell potetene og skjær dem i ca. 0,5 cm tykk skiver.
  • Legg et potetlag i bunnen av en ildfast form. Hell kjøtt- og grønnsakblandingen, vannet fra utkoking av pannen, squash og knust hvitløk over potetene.
  • Strø revet ost over.
  • Stek formen midt i ovnen i ca. 35 minutter.
  • Serveres med en enkel grønn salat.
Print