Potetgrateng-1

Potetgrateng

Ovnsbakte poteter med smak av laurbær og olivenolje. Godt tilbehør til det meste.

Potetgrateng

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER6

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Legg friske laurbærblad til tørk i ovnen ca. 10 minutter på en stekeplate.
  • Skrell potetene og skjær dem i så tynne skiver som mulig.
  • Smør en ildfast form med olivenolje.
  • Legg potetskiver i et tynt lag, stø over litt knuste laurbærblad og strø på salt og pepper og til slutt litt olje. Gjenta dette til alle potetene er i formen avslutt med olivenolje og rikelig med kvernet pepper.
  • Stek potetgratengen ca 1 time, eller til potetene er møre.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen

Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest