Potetmos-med-selleri-og-jordskokk-2-1

Potetmos med selleri og jordskokk

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Moser og stapper kan man nesten lage av hva som helst. Her har vi brukt poteter, sellerirot og jordskokk, og serverer det som en variant av retten Brennende kjærlighet med stekt sjampinjong og sprøstekte jordskokkskiver. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og del sellerirot, poteter og jordskokk. Skjær noen tynne skriver jordskokk som legges til side i sitronvann. Disse skal sprøstekes og ha som garnityr.
  • Kok grønnsakbitene møre i vann. Hell av kokevannet, men ta vare på det.
  • Mos grønnsakene sammen med smør.
  • Smak til med revet muskat, salt og pepper.
  • Del sjampinjongen i skiver og stek dem i olje sammen med jordskokkskivene.
  • Server mosen med stekt sjampinjong og jordskokkskiver og et dryss med hakket kruspersille på toppen.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest