Potetmos-med-selleri-og-jordskokk-2-1
Til oppskriften

Potetmos med selleri og jordskokk

Moser og stapper kan man nesten lage av hva som helst. Her har vi brukt poteter, sellerirot og jordskokk, og serverer det som en variant av retten Brennende kjærlighet med stekt sjampinjong og sprøstekte jordskokkskiver. 
Under 20 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell og del sellerirot, poteter og jordskokk. Skjær noen tynne skriver jordskokk som legges til side i sitronvann. Disse skal sprøstekes og ha som garnityr.
  • Kok grønnsakbitene møre i vann. Hell av kokevannet, men ta vare på det.
  • Mos grønnsakene sammen med smør.
  • Smak til med revet muskat, salt og pepper.
  • Del sjampinjongen i skiver og stek dem i olje sammen med jordskokkskivene.
  • Server mosen med stekt sjampinjong og jordskokkskiver og et dryss med hakket kruspersille på toppen.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print