raggmunk-med-flesk

Potetpannekaker med lettsaltet flesk

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Poteten er fantastisk. Den kan spises i alle former og på alle mulige måter. 
PORSJONER4 -6

Ingredieser

rørte tyttebær

Fremgangsmåte

  • Visp sammen mel, salt og en litt av melken til en glatt deig i en bolle. Ha i resten av melken og egget.
  • Stek flesket i en stekepanne og holde det varmt. Spar på litt av fettet til steking av raggmunkene.
  • Rasp potetene grovt og ha de direkte inn i melkeblandingen.
  • Ha litt smør i pannen sammen med litt fleskefett og ha i litt av røren. Beregn ca. 1/2 kopp av blandingen per porsjon.
  • Spre hver pannekake med en stekespade og stek de over middels varme i et minutt på hver side slik at de blir gyllenbrune.

rørte tyttebær

  • Ha tyttebær og sukker i en bolle og rør til bærene er grøtaktig og sukker oppløst.
  • Syltetøyet holder seg et par uker i kjøleskapet.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest